Wandelreizen
Wandelen van de ene naar de andere plaats, of juist vanuit één plaats in de omgeving. Overnachtingen op campings, in bungalows, pensions of hotels. De afstanden zijn meestal 15-20 km of 5-7 uur wandelen inclusief korte pauzes.

Wandeldagen worden soms afgewisseld met vrije dagen. Je kunt in je eigen tempo wandelen, meestal met een aantal andere reizigers dat hetzelfde tempo aanhoudt. Een aantal reisorganisaties biedt deze actieve wandelvakanties aan.

SNP wandelvakanties

SNP Wandelvakanties

Single wandelreizen

Single wandelreizen bij Aktivatours.nl
Wandelen met andere singles van de ene naar de andere plaats, of juist vanuit één plaats in de omgeving. Overnachtingen op campings, in bungalows, pensions of hotels. De afstanden zijn meestal ca. 15-20 km (ca. 5-7 uur incl. korte pauzes) per wandeldag. Wandeldagen worden soms afgewisseld met vrije dagen. De Aktiva-reisleider brengt u met de minibus naar de wandelroute en terug, en vervoert ook de bagage naar de volgende overnachtingsplaats.

U ontvangt een gedetailleerde Nederlandse routebeschrijving bij de reisbescheiden, die soms plaatselijke gemarkeerde routes volgt. U kunt in uw eigen tempo wandelen, meestal met een aantal andere reizigers dat hetzelfde tempo aanhoudt. Boeken naar keuze in een 1-persoonsaccommodatie of op basis van indeling met een medereiziger van het zelfde geslacht.

Kras wandelvakanties

Groeps wandelreizen

Groeps wandelreizen bij Aktivatours.nl
Wandelen van de ene naar de andere plaats, of juist vanuit één plaats in de omgeving. Overnachtingen op campings, in bungalows, pensions of hotels. De afstanden zijn meestal ca. 15-20 km (ca. 5-7 uur incl. korte pauzes) per wandeldag. Wandeldagen worden soms afgewisseld met vrije dagen. De Aktiva-reisleider brengt u met de minibus naar de wandelroute en terug, en vervoert ook de bagage naar de volgende overnachtingsplaats.

U ontvangt een gedetailleerde Nederlandse routebeschrijving bij de reisbescheiden, die soms plaatselijke gemarkeerde routes volgt. U kunt in uw eigen tempo wandelen, meestal met een aantal andere reizigers dat hetzelfde tempo aanhoudt.

Djozer wandelreizen


Djoser Wandelreizen Djoser wandelreizen is er niet alleen voor de doorgewinterde wandelaars, ook de liefhebber van kortere en wat eenvoudiger wandelingen vindt bij ons een reis.

Djoser Wandel - wandelreis Madeira Een wandelreis waarbij je verschillende delen van dit Portugese eiland in de Atlantische Oceaan ziet. Tussen de wandelingen reizen we met een minibus en je overnacht in goede hotels.

Individuele wandelreizen

Individuele wandelreizen bij Aktivatours.nl
In diverse landen heeft Aktiva Tours, in samenwerking met lokale wandelorganisaties, een aantal fraaie wandelreizen geselecteerd. Het zijn meestal trektochten van hotel naar hotel (rondreis); soms wandelt u vanuit één plaats (standplaats). Altijd met bagagevervoer en een routebeschrijving inclusief kaartmateriaal.

U wandelt in uw eigen tempo. De afstand per dag is meestal ca. 10 tot 20 kilometer (ca. 4-8 uur incl. korte pauzes). Er zijn meestal geen rustdagen gepland in het reisschema maar u kunt uw verblijf meestal in diverse plaatsen verlengen. In elk geval is verlengen mogelijk in de begin- en eindplaats, soms ook in tussenliggende plaatsen, wat bij reservering moet worden opgegeven.