Eénouder vakanties
Voor de groeiende groep eenoudergezinnen zijn speciale reizen. Als eenouder gezellig met je kinderen op reis. De kinderen kunnen zich ook prima vermaken met leeftijdgenootjes.

Steeds meer reisorganisaties richten zich op de groeiende groep eenoudergezinnen. Waarom zou je alleen met je kinderen op vakantie gaan, als het ook zoveel leuker kan? Een éénoudervakantie is vooral hartstikke gezellig. Het verrijkt je leven door nieuwe ontmoetingen voor jou, maar ook voor je kinderen, door samen eten, beleven en uitwisselen zoveel of zo weinig als je zelf behoefte aan hebt. Het is tenslotte jouw vakantie en jij bepaalt hoe jij die wilt beleven.

Aanbiedingen Eénouder vakanties
Een overzicht van het actuele aanbod van deze Eénouder reizen vind je op de website van de reisorganisaties.

Sawadee Familiereizen

Koningaap Singleparent

Koningaap - Groepsreizen

Eenoudergezinsreizen voor zorgeloze vakanties!

Gespecialiseerde reisorganisaties bieden je de leukste vakanties voor jou en je kinderen. Allemaal specialisten met jarenlange ervaring in het organiseren van zorgeloze éénoudervakanties, met speciale Kidsteams die je kinderen de tijd van hun leven geven en jou (even) de tijd aan jezelf.

Meer Reisorganisaties

Naast deze reisorganisaties die zich specifiek richten op eenouder vakanties zijn er nog meer reizen beschikbaar. In het menu vind je meer reisorganisaties per soort vakantie. Bijvoorbeeld Groepsvakanties.

Groot aanbod éénoudervakanties

Kies precies die vakantie die bij jou en je kinderen past. Naar keuze kies je voor kamperen in tent of caravan, een studio, appartement of hotel. Misschien wil je vliegen of ga je liever met de bus of met eigen vervoer. Kies voor jouw 'ideale' vakantie in het vakantieland van jouw keuze.