Single ActiviteitenSingle Activiteiten
Voor leuke activiteiten kunnen singles terecht bij diverse activiteiten organisaties. In elke regio vind je activiteiten clubs die leuke uitjes organiseren voor alleenstaanden. Zo kun je op een ongedwongen manier leuke single mannen en vrouwen ontmoeten.

Activiteiten organisaties voor singles en alleenstaanden
Deze activiteiten organisaties worden meestal geleid door vrijwilligers. Voor een kleine bijdrage of lidmaatschap kun je meedoen met gezellige activiteiten. Leuke nieuwe mensen leren kennen en samen activiteiten ondernemen.

Activiteiten Algemeen Landelijk en in meerdere regio’s

Singlefeesten, Strandfeesten, Dansfeesten en Dansavonden in diverse regio's

Regionale Activiteiten Organisaties

Hier vind je een overzicht per regio van diverse clubs, verenigingen, groepen en organisaties die activiteiten voor singles en alleenstaanden organiseren.

Activiteiten West Nederland Randstad Noord-Holland Zuid-Holland

Activiteiten Oost Nederland Overijssel Gelderland

Activiteiten Noord Nederland Groningen Friesland Drenthe

Activiteiten Kalender Singles Agenda

Vakanties voor Singles

Wil je op vakantie met andere singles? In het menu vind je reisorganisaties per soort vakantie. Deze reisorganisaties zijn in het algemeen gespecialiseerd in het organiseren van vakanties voor singles. Er is volop aanbod in actieve vakanties, zoals zeil-, fiets- en wandelvakanties. Ook cultuurvakanties of gewoon een heerlijke strandvakantie. Gezellig samen met andere singles een heerlijke vakantie beleven. Bijvoorbeeld Groepsvakanties.

Aanmelden of wijziging doorgeven?

Activiteiten Organisaties die een wijziging willen melden of een vermelding willen op deze pagina kunnen een bericht sturen via onze contactpagina.

Activiteiten Midden Nederland Utrecht Flevoland

Activiteiten voor singles

Samen met andere singles beleef je allerlei leuke activiteiten en uitjes die je alleen niet zo gemakkelijk kunt ondernemen. Samen wandelen, fietsen of zeilen. Een gezellig etentje of een avondje bowlen. Sportieve activiteiten zoals kanoën of een klimwand beklimmen. Gezellig een avondje bioscoop, een borrel of dansen en stappen. De activiteiten organisaties zijn creatief in het bedenken van nieuwe leuke dingen die je met andere singles kunt beleven.

Activiteiten Zuid Nederland Zeeland Brabant Limburg

Runnersdate

Voor de single hardloper die graag laagdrempelig met andere sportieve singles in contact komt voor een sportieve date.