Single ActiviteitenSingle Activiteiten
Voor leuke single events, activiteiten en uitjes kunnen singles terecht bij diverse activiteiten organisaties. In elke regio vind je activiteiten clubs die leuke uitjes organiseren voor singles, alleengaanden en vrijgezellen. Zo kun je op een ongedwongen manier leuke single mannen en vrouwen ontmoeten.

Activiteiten organisaties voor singles
Deze activiteiten organisaties worden meestal geleid door vrijwilligers. Voor een kleine bijdrage of lidmaatschap kun je meedoen met gezellige activiteiten. Leuke nieuwe mensen leren kennen en samen activiteiten ondernemen.

Algemeen Landelijk en in meerdere regio’s

Singlefeesten, Dansavonden in diverse regio’s

Regionale Organisaties

Hier vind je een overzicht per regio van diverse clubs, verenigingen, groepen en organisaties die activiteiten voor singles en alleenstaanden organiseren.

Noord Nederland
Groningen Friesland Drenthe

Uitgroep Friesland
Activiteitenclub Noord-Nederland

West Nederland Randstad
Noord-Holland Zuid-Holland

De Vrije Soos
Pierewaaien Scheveningen
ActivCrowd
2Voud
Activiteiten Club Alkmaar

Midden Nederland
Utrecht Flevoland

CineSingle

Oost Nederland
Overijssel Gelderland

Solo Aktief
Singlescafe Dating Oost

Zuid Nederland
Zeeland Brabant Limburg

Aluvea
AVZL
Click4friends
Single Soos Breda

Activiteiten voor singles

Samen met andere singles beleef je allerlei leuke activiteiten en uitjes die je alleen niet zo gemakkelijk kunt ondernemen. Samen wandelen, fietsen of zeilen. Een gezellig etentje of een avondje bowlen. Sportieve activiteiten zoals kanoën of een klimwand beklimmen. Gezellig een avondje bioscoop, een borrel of dansen en stappen. De activiteiten organisaties zijn creatief in het bedenken van nieuwe leuke dingen die je met andere singles kunt beleven.

Hardloopmaatje
Voor de single hardloper die graag laagdrempelig met andere sportieve singles in contact komt voor een sportieve date.

Vakanties voor Singles

Wil je op vakantie met andere singles? In het menu vind je reisorganisaties per soort vakantie. Deze reisorganisaties zijn in het algemeen gespecialiseerd in het organiseren van vakanties voor singles. Er is volop aanbod in actieve vakanties, zoals zeil-, fiets- en wandelvakanties. Ook cultuurvakanties of gewoon een heerlijke strandvakantie. Gezellig samen met andere singles een heerlijke vakantie beleven. Bijvoorbeeld Groepsvakanties.

Aanmelding of wijziging?

Activiteiten Organisaties die een wijziging willen melden of een vermelding willen op deze pagina kunnen een bericht sturen via onze contactpagina.