Shoestring - SinglereizenShoestring Singlereizen

Shoestring biedt kwalitatief uitstekende reizen voor zeer concurrerende prijzen. Goede luchtvaartmaatschappijen brengen je naar je bestemming. Geniet van prachtige routes met sfeervolle accommodaties en prima transport.

Deze reizen worden begeleid door goed opgeleide lokale Engelstalige reisbegeleiders. De lokale reisbegeleiding heeft veel gedetailleerde kennis van hun land.

Sterke punten Shoestring
Is reizen je passie? Ga dan met Shoestring op avontuur! Actieve rondreizen met optimale vrijheid – vol afwisseling in 70 bestemmingen over de gehele wereld – intens genieten op een afgelegen strandje – lekker stappen in een exotische metropool – een spannende tocht door de jungle – en nog veel meer!

Shoestring – Groepsreizen
Naast de speciale reizen voor singles zijn er ook groepsreizen. De groepssamenstelling kan verschillen per reis. Naast stellen kunnen ook alleenreizenden boeken voor een groepsreis.

Groepsreizen voor alleenreizenden
Aan vakantie toe, maar toch liever niet alleen? Speciaal voor de grote groep alleenreizende klanten heeft Shoestring speciale Single Reizen in het programma opgenomen.

 
Aanbiedingen Singlereizen
Samen met andere singles een prachtig land ontdekken. Natuur en cultuur binnen of buiten Europa. Een overzicht van het actuele aanbod van deze singlereizen vind je op de website van Shoestring.

 
Shoestring - Singlereizen