JongerenJongerenvakanties
Jongeren en studenten boeken alleen een vakantie of gaan samen met vrienden en vriendinnen op vakantie. Naast populaire bestemmingen als Chersonissos op Kreta zijn er nog veel meer mogelijkheden. Jeugdvakanties, jongerenkampen, examenreizen, campingvakanties en avontuurlijke actieve vakanties.

Een groot deel van de reizigers boekt alleen. Tijdens deze jongerenreizen ontmoet je andere reisgenoten die ook alleen reizen. Jongerenvakanties zijn er in verschillende leeftijdscategorieën, al dan niet met een reisleider. Zo tref je andere leeftijdsgenoten in een reisgezelschap voor een topvakantie.

Avontuurlijke actieve vakanties

Simi-Reizen - Avontuurlijke actieve vakanties
Simi-Reizen organiseert actieve vakanties voor jongeren tussen de 16 en 35 jaar. Jongerenvakanties in verschillende leeftijdscategorieën: Jongeren zomerkampen 16-18, Jongerenreizen 16-18, Jongeren vakanties 19-23 en Actieve vakanties voor 23-35. Volledig verzorgde jongerenreizen met afwisseling, avontuur en fun op unieke locaties in Europa.

Actieve jongervakantie Kroatië
Snorkelen in de Adriatische Zee, kajakken langs de kust en raften in de natuur! Wil jij ook een topzomer meemaken?! Boek dan nu bij Simi Reizen en geniet van een heerlijke actieve jongerenvakantie!

Actieve groepsreis Frankrijk
Prachtige natuur, heerlijk klimaat en een garantie voor een topzomer, het zuiden van Frankrijk heeft het allemaal!

Jongerenreizen Noorwegen en Zweden
Genieten van een actieve vakantie in Scandinavische landen. Unieke vakanties in Zweden of jongeren rondreizen door Noorwegen en Zweden.

Actieve vakantie Slovenië
Een geheel verzorgde actieve jongerenreis boek je bij Simi Reizen!

Rondreis Ierland
Laat je betoveren door het land van de Ierse muziek, de vele pubs, de prachtige ruige natuur en de extreem vriendelijke bevolking. Deze jongerenreizen richten zich met name op het westen van Ierland, met ruige natuur en gezellige pubs.

Jongerenreizen USA
Ga voor avontuur in de USA tijdens deze actieve jongeren groepsreizen. Ontdek Las Vegas of reis door Idaho, Wyoming en Utah!

TUI Appartementen en Hotels

Jongerenreizen TUI, Appartementen en Hotels
Met je vrienden en vriendinnen een appartement of hotel boeken op plaatsen waar veel jongeren op vakantie gaan. Populaire landen als Griekenland, Turkije, Spanje, Portugal, Italië, Bulgarije, Kroatië met bestemmingen als bijvoorbeeld Chersonissos, Kos, Marmaris, Alanya, Ibiza, Sunny Beach, Istrië, Gran Canaria.

Ierland Jongerenreis

Jongerenreis naar Ierland
Voordelige budgetrondreizen van BBI Travel in samenwerking met Paddywagon Tours. Een groepsreis vooral bedoeld voor jongeren. Je reist met een kleine bus onder leiding van goede engelstalige gidsen met boeiende verhalen over de Ierse historie en traditities. De overnachtingen zijn in voordelige sfeervolle hostels.

Surf en Kitesurf vakanties

Zonnige bestemmingen in Europa

GOGO - Jongerenreizen specialist
Deze jongeren reisorganisatie is specialist is op het gebied van vakanties voor jongeren van 16 tot 26 jaar. Op zonnige bestemmingen in Europa worden door de reisleiding leuke feesten en activiteiten georganiseerd.