JongerenJongerenvakanties
Jongeren en studenten boeken alleen een vakantie of gaan samen met vrienden en vriendinnen op vakantie. Naast populaire bestemmingen als Chersonissos op Kreta zijn er nog veel meer mogelijkheden. Jeugdvakanties, jongerenkampen, examenreizen, campingvakanties en avontuurlijke actieve vakanties.

Een groot deel van de reizigers boekt alleen. Tijdens deze jongerenreizen ontmoet je andere reisgenoten die ook alleen reizen. Jongerenvakanties zijn er in verschillende leeftijdscategorieën, al dan niet met een reisleider. Zo tref je andere leeftijdsgenoten in een reisgezelschap voor een topvakantie.

Appartementen, Hotels en Jongerenreizen van reisorganisaties TUI Jongerenreizen en BBI Travel. Surf en Kitesurf vakanties van Kiteholland en vakanties voor jongeren van GOGO.

Jongerenreizen TUI, Appartementen en Hotels
Met je vrienden en vriendinnen een appartement of hotel boeken op plaatsen waar veel jongeren op vakantie gaan. Populaire landen als Griekenland, Turkije, Spanje, Portugal, Italië, Bulgarije, Kroatië met bestemmingen als bijvoorbeeld Chersonissos, Kos, Marmaris, Alanya, Ibiza, Sunny Beach, Istrië, Gran Canaria.

Jongerenreis naar Ierland
Voordelige budgetrondreizen van BBI Travel in samenwerking met Paddywagon Tours. Een groepsreis vooral bedoeld voor jongeren. Je reist met een kleine bus onder leiding van goede engelstalige gidsen met boeiende verhalen over de Ierse historie en traditities. De overnachtingen zijn in voordelige sfeervolle hostels.

GOGO – Jongerenreizen specialist
Deze jongeren reisorganisatie is specialist is op het gebied van vakanties voor jongeren van 16 tot 26 jaar. Op zonnige bestemmingen in Europa worden door de reisleiding leuke feesten en activiteiten georganiseerd.