Tijd voor een actieve fietsvakantie!
Vaak worden de belangrijkste zaken voor je geregeld: de heen- en terugreis, het verblijf, het plaatselijke vervoer, de reisleiding, een routebeschrijving, soms het bagagetransport, de fiets, de tent. Fietsen van camping naar camping, hotel of andere accomodatie.

Vaak kun je zelf bepalen met welke andere reizigers je samen fietst. Er vormen zich snel kleine groepjes van reizigers met hetzelfde tempo en gelijke interesse. Een aantal reisorganisaties bieden deze populaire fietvakanties aan.

Sawadee Fietsvakanties

Fietsreizen met internationale groep
Sawadee heeft een groot aanbod aan Fietsvakanties wereldwijd.

Djoser Fietsreizen

Djoser fiets – fietsreizen wereldwijd
Groepsfietsreizen wereldwijd. De fietsreizen zijn geschikt voor iedereen met een goede conditie en gezondheid, die regelmatig op de fiets stapt.

Djoser fietsreis – Italie
Djoser fietsreis – Portugal
Djoser fietsreis – Estland, Letland & Litouwen

Djoser fietsreis – Marokko
Deze avontuurlijke fietsreis voert naar het zuiden van Marokko, naar het ruige Atlasgebergte, de kleurrijke woestijn bij Erfoud en door de magnifieke Draa-vallei.

Djoser fietsreis – Zuid-Afrika
Djoser fietsreis – Vietnam & Cambodja
Djoser fietsreis – Thailand
Djoser fietsreis – Indonesie
Djoser fietsreis – Sri Lanka
Djoser fietsreis – Costa Rica

Djoser fietsreis – Cuba
De fiets is dé manier om het veelzijdige Cuba te ontdekken. Verken koloniale steden, het prachtige landschap en de caraïbische kust in het heerlijke klimaat.

SNP Fietsvakanties

SNP Fietsvakanties
SNP Fietsvakanties
Een programma met fietsvakanties voor iedereen. Voor familie en vrienden, van pasgetrouwden tot solisten, van vaders en zonen tot groepjes hartsvriendinnen. Peddelt u graag door de Provence of beklimt u liever de Peruaanse toppen? Aan u de keus, aan ons de organisatie. De wereld is te mooi om ongemerkt aan je voorbij te laten gaan.

SNP Mountainbike vakanties

SNP Mountainbike vakanties
Mountainbiken in de Ardennen, Dolomieten en Eifel

Eye4cycling

Ga naar Eye4Cycling.nl