Tijd voor een actieve fietsvakantie!
Vaak worden de belangrijkste zaken voor je geregeld: de heen- en terugreis, het verblijf, het plaatselijke vervoer, de reisleiding, een routebeschrijving, soms het bagagetransport, de fiets, de tent. Fietsen van camping naar camping, hotel of andere accomodatie.

Vaak kun je zelf bepalen met welke andere reizigers je samen fietst. Er vormen zich snel kleine groepjes van reizigers met hetzelfde tempo en gelijke interesse. Een aantal reisorganisaties bieden deze populaire fietvakanties aan.

Fietsvakanties van de bekende reisorganisaties Sawadee, TUI Singlereizen, Djoser fietsreizen, Natuurlijk Reizen, Oad Fietsvakanties, VillaVibes en Eye4cycling.

Djoser fiets – fietsreizen wereldwijd
Groepsfietsreizen wereldwijd. De fietsreizen zijn geschikt voor iedereen met een goede conditie en gezondheid, die regelmatig op de fiets stapt.

Djoser fietsreis – Italie
Djoser fietsreis – Portugal
Djoser fietsreis – Estland, Letland & Litouwen

Djoser fietsreis – Marokko
Deze avontuurlijke fietsreis voert naar het zuiden van Marokko, naar het ruige Atlasgebergte, de kleurrijke woestijn bij Erfoud en door de magnifieke Draa-vallei.

Djoser fietsreis – Zuid-Afrika
Djoser fietsreis – Vietnam & Cambodja
Djoser fietsreis – Thailand
Djoser fietsreis – Indonesie
Djoser fietsreis – Sri Lanka
Djoser fietsreis – Costa Rica

Djoser fietsreis – Cuba
De fiets is dé manier om het veelzijdige Cuba te ontdekken. Verken koloniale steden, het prachtige landschap en de caraïbische kust in het heerlijke klimaat.

Ga naar Eye4Cycling.nl