Aktivatours Singlereizen

Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in fiets- en wandelreizen. Groepsreizen speciaal voor singles. Er zijn 1-persoonstenten of 1-persoons-kamers beschikbaar. Ook is indeling mogelijk met een andere reiziger van hetzelfde geslacht. Op veel van deze reizen krijg je een 1-persoonskamer zonder toeslag. Aktivatours biedt ook groepsreizen die zowel geschikt zijn voor alleenreizenden als voor reizigers die samen met een ander reizen.

Single fietsreizen bij Aktivatours.nl
Fietsen met andere singles van de ene naar de andere plaats, of juist vanuit één plaats in de omgeving. Overnachtingen op campings, in bungalows, pensions of hotels. Fietsdagen worden soms afgewisseld met vrije dagen. De Aktiva-reisleider vervoert de bagage naar de volgende overnachtingsplaats. U ontvangt een gedetailleerde Nederlandse routebeschrijving bij de reisbescheiden, die soms plaatselijke gemarkeerde routes volgt. U kunt in uw eigen tempo fietsen, meestal met een aantal andere reizigers dat hetzelfde tempo aanhoudt. Boeken naar keuze in een 1-persoonsaccommodatie of op basis van indeling met een medereiziger van het zelfde geslacht.

Single wandelreizen bij Aktivatours.nl
Wandelen met andere singles van de ene naar de andere plaats, of juist vanuit één plaats in de omgeving. Overnachtingen op campings, in bungalows, pensions of hotels. De afstanden zijn meestal ca. 15-20 km (ca. 5-7 uur incl. korte pauzes) per wandeldag. Wandeldagen worden soms afgewisseld met vrije dagen. De Aktiva-reisleider brengt u met de minibus naar de wandelroute en terug, en vervoert ook de bagage naar de volgende overnachtingsplaats. U ontvangt een gedetailleerde Nederlandse routebeschrijving bij de reisbescheiden, die soms plaatselijke gemarkeerde routes volgt. U kunt in uw eigen tempo wandelen, meestal met een aantal andere reizigers dat hetzelfde tempo aanhoudt. Boeken naar keuze in een 1-persoonsaccommodatie of op basis van indeling met een medereiziger van het zelfde geslacht.

 

 
Aanbiedingen fiets- en wandelreizen voor Singles
Een overzicht van het actuele aanbod van deze single wandel- en fietsreizen. Selecteer je budget met de schuifbalk. Na een klik op Meer Informatie kom je op de website van de reisorganisatie en kun je de specifieke reisgegevens bekijken.

0 1 2 3 4 volgende
Producten per pagina:
Sortering:

Single Reis Wandelen Loonse- en Drunense duinen 3 dagen
Single Reis Wandelen Brabantse Kempen 3 dagen
Single Reis Wandelen Den Bosch & Meierij 3 dagen
Single Reis Loonse en Drunense duinen 4-d. Pasen & Hemelvaart
Single Reis Wandelen Valkenburg 3 dagen
Single Reis Zeilen en Wandelen Zeeland 3 dagen
Single Reis Den Bosch & Meierij 4 dagen hemelvaart special
Single Reis Valkenburg 4 dagen paas, hemelvaart en pinkster specials
Single Reis Wandelweekend Westerwald 4 dagen
Single Reis Fietsen Valkenburg 5 dagen
Single Reis Brabantse Kempen 4 daagse Paas- en Hemelvaartspecials
Single Reis Lieserpfad Süd-Eifel 4 dagen
Single Reis 75 jaar Ardennenoffensief 4 dagen
Single Reis Westerwald kerstvakantie 2020-2021
Single Reis Fietsen Brabantse Kempen 5 dagen
Single Reis Wandelen Abdij Rolduc en het Land van Rode Kerstvakantie 2020-2021
Single Reis Fietsen Haspengouw 4 dagen
Single Reis Kleine Luxemburger Schweiz Kerstvakantie 2020

0 1 2 3 4 volgende

Producten per pagina: