Aktivatours Singlereizen

Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in fiets- en wandelreizen. Groepsreizen speciaal voor singles. Er zijn 1-persoonstenten of 1-persoons-kamers beschikbaar. Ook is indeling mogelijk met een andere reiziger van hetzelfde geslacht. Op veel van deze reizen krijg je een 1-persoonskamer zonder toeslag. Aktivatours biedt ook groepsreizen die zowel geschikt zijn voor alleenreizenden als voor reizigers die samen met een ander reizen.

Single fietsreizen bij Aktivatours.nl
Fietsen met andere singles van de ene naar de andere plaats, of juist vanuit één plaats in de omgeving. Overnachtingen op campings, in bungalows, pensions of hotels. Fietsdagen worden soms afgewisseld met vrije dagen. De Aktiva-reisleider vervoert de bagage naar de volgende overnachtingsplaats. U ontvangt een gedetailleerde Nederlandse routebeschrijving bij de reisbescheiden, die soms plaatselijke gemarkeerde routes volgt. U kunt in uw eigen tempo fietsen, meestal met een aantal andere reizigers dat hetzelfde tempo aanhoudt. Boeken naar keuze in een 1-persoonsaccommodatie of op basis van indeling met een medereiziger van het zelfde geslacht.

Single wandelreizen bij Aktivatours.nl
Wandelen met andere singles van de ene naar de andere plaats, of juist vanuit één plaats in de omgeving. Overnachtingen op campings, in bungalows, pensions of hotels. De afstanden zijn meestal ca. 15-20 km (ca. 5-7 uur incl. korte pauzes) per wandeldag. Wandeldagen worden soms afgewisseld met vrije dagen. De Aktiva-reisleider brengt u met de minibus naar de wandelroute en terug, en vervoert ook de bagage naar de volgende overnachtingsplaats. U ontvangt een gedetailleerde Nederlandse routebeschrijving bij de reisbescheiden, die soms plaatselijke gemarkeerde routes volgt. U kunt in uw eigen tempo wandelen, meestal met een aantal andere reizigers dat hetzelfde tempo aanhoudt. Boeken naar keuze in een 1-persoonsaccommodatie of op basis van indeling met een medereiziger van het zelfde geslacht.

 

 
Aanbiedingen fiets- en wandelreizen voor Singles
Een overzicht van het actuele aanbod van deze single wandel- en fietsreizen. Selecteer je budget met de schuifbalk. Na een klik op Meer Informatie kom je op de website van de reisorganisatie en kun je de specifieke reisgegevens bekijken.

0 1 2 3 4 5 volgende
Producten per pagina:
Sortering:

Valkenburg 3 dagen
Loonse en Drunense duinen 3 dagen
Brabantse Kempen 3 dagen
Den Bosch & Meierij 3 dagen
Rijk van Nijmegen 3 dagen
Wandelen rond Krefeld 4 dagen
Loonse en Drunense duinen 4-d. Pasen & Hemelvaart
Loonse en Drunense duinen 5-d. Kerstreis
Aachener Land nieuwjaarsspecial 3 dagen
Valkenburg 4 dagen paas, hemelvaart en pinkster specials
Aachener Land 3 dagen
Valkenburg 5 dagen
Brabantse Kempen 4 daagse Paas- en Hemelvaartspecials
Den Bosch & Meierij 4 dagen hemelvaart special
Rijk van Nijmegen 4 dagen
Lieserpfad Süd-Eifel 4 dagen
Bourgondisch Brabant 5 dagen
Groningen & Drenthe 5 dagen

0 1 2 3 4 5 volgende

Producten per pagina: