Eénouder vakanties
Voor de groeiende groep eenoudergezinnen zijn speciale reizen. Als eenouder gezellig met je kinderen op reis. De kinderen kunnen zich ook prima vermaken met leeftijdgenootjes.

Steeds meer reisorganisaties richten zich op de groeiende groep eenoudergezinnen. Waarom zou je alleen met je kinderen op vakantie gaan, als het ook zoveel leuker kan? Een éénoudervakantie is vooral hartstikke gezellig. Het verrijkt je leven door nieuwe ontmoetingen voor jou, maar ook voor je kinderen, door samen eten, beleven en uitwisselen zoveel of zo weinig als je zelf behoefte aan hebt. Het is tenslotte jouw vakantie en jij bepaalt hoe jij die wilt beleven.

Aanbiedingen Eénouder vakanties
Een overzicht van het actuele aanbod van deze Eénouder reizen. Na een klik op Meer Informatie kun je de specifieke reisgegevens bekijken.

Nederland, Vinkel - Noord Brabant
Nederland, Kamperland Zeeland
Frankrijk, Soulac sur Mer - Gironde
Spanje, Playa d'Aro - Costa Brava

 

zomer 1 ouder gezinnen

Themaweekenden

1-ouder wintersport Cirkel 468x60

 
Eenoudergezinsreizen voor zorgeloze vakanties!
Gespecialiseerde reisorganisaties bieden je de leukste vakanties voor jou en je kinderen. Allemaal specialisten met jarenlange ervaring in het organiseren van zorgeloze éénoudervakanties, met speciale Kidsteams die je kinderen de tijd van hun leven geven en jou (even) de tijd aan jezelf.

 
Labyrinth Outdoor & Travel 1 ouder vakantie
Actieve vakanties voor 1 ouder gezinnen. Outdoorsporten en actieve vakanties in de bergen of op het water. Labyrinth biedt je een ruime keuze aan vakanties door heel Europa. Ook outdoorspecials, breaks en wandelvakanties vind je op deze site terug.

Labyrinth.nl

 
Groot aanbod éénoudervakanties
Kies precies die vakantie die bij jou en je kinderen past. Naar keuze kies je voor kamperen in tent of caravan, een studio, appartement of hotel. Misschien wil je vliegen of ga je liever met de bus of met eigen vervoer. Kies voor jouw ‘ideale’ vakantie in het vakantieland van jouw keuze.

 
ROBINSON
Activiteiten voor het hele gezin van jong tot oud, bij ROBINSON is er écht voor elk wat wils. De kinderprogramma’s worden ontwikkeld en uitgevoerd door experts. Er zijn programma’s voor verschillende leeftijden: ROBY Baby 0 tot 3 jaar, ROBY Club 3 tot 7 jaar, R.O.B.Y. 8 tot 12 jaar en ROBS 13 tot 17 jaar.

Naast deze reisorganisaties die zich specifiek richten op eenouder vakanties zijn er nog meer reizen beschikbaar. In het menu vind je meer reisorganisaties per soort vakantie. Bijvoorbeeld Groepsvakanties.